Ammattilaisille

Puumestari

AMMATTILAISILLE PUUMESTARI-PALVELUMME

  • Y-tunnusasiakkaanamme tai
  • Tililuottoasiakkaanamme
  • aina yleiset edullisemmat yrityskohtaiset hinnat
  • kilpailukykyiset hinnat laskulla ja luotolla
  • nimetyn vastuumyyjän, joka auttaa sinua suunnittelussa, oikeissa materiaaleissa, aikatauluissa sekä koko toimituspalvelussa. Vastuumyyjä huolehtii myös siitä, että projektisi pysyy alusta alkaen aikataulussa taaten onnistuneen lopputuloksen.
Oletko jo yritysasiakas?Rekisteröidy tästä

AMMATTILAISTEN OMA VERKKOKAUPPA

Verkkokauppamme on alusta alkaen suunniteltu ammattilaisia varten. Alan ammattilaisena arvostat selkeyttä, nopeutta ja ostamisen tehokkuutta kilpailukykyisillä hinnoilla. Y-tunnusasiakkaanamme saat aina yleiset yrityskohtaiset hinnat. Tililuottoasiakkaanamme saat entistä paremmat yrityskohtaiset hinnat verkkokaupastamme ja maksat ostoksesi kätevästi laskulla.

Ryhdy yritysasiakkaaksi

PUUMESTARI-PALVELULLAMME VIELÄ PAREMMAT HINNAT

Yritysasiakkaan teet ostokset verkkokaupassa kilpailukykyisillä yrityskohtaisilla hinnoilla. Aina kun tilauksesi ylittää 2000 euroa, on sinulla mahdollisuus ja oikeus pyytää meiltä viimeisintä tarkemaa tarjousta. Näin voit varmistaa yrityksellesi uusimman ja tiukimman hinnan. Puumestari-palvelun lisäpalveluilla kuten dokumentaatiopalvelulla tärkeät piirustukset pysyvät tallessa ja työmaa- ja osatoimituksella tavarat ja materiaalit ovat aina ajoissa perillä.

Verkkokauppaan

TOIMITUS VARMASTI TYÖMAALLE JA AJOISSA

Tutustu muihin palveluihimme

YRITYSOSTOKSIA MYÖS Y-TUNNUSASIAKKAANA

Mikäli et halua vielä tililuottoasiakkaaksemme, voit asioida verkkokaupassamme yrityksesi Y-tunnuksella y-tunnusasiakkaana. Tällöin saat käyttöösi kilpailukykyiset verkkokauppamme hinnat ja voit maksaa ostoksesi verkkomaksulla tai luottokortilla.

Verkkokauppaan