Ammattilaisille

Puumestari

Puumestarimme avulla kohti toimivampaa rakentamista.

  • pelkällä Y-tunnuksella tai
  • tililuottoasiakkaanamme Tililuottoasiakkaana saat
  • kilpailukykyiset hinnat laskulla ja luotolla
  • nimetyn Puumestarin, joka auttaa sinua suunnittelussa, oikeissa materiaaleissa, aikatauluissa sekä koko toimituspalvelussa. Puumestari huolehtii myös siitä, että projektisi pysyy alusta alkaen aikataulussa taaten onnistuneen lopputuloksen.
Oletko jo yritysasiakas?Rekisteröidy tästä

AMMATTILAISTEN OMA VERKKOKAUPPA

Verkkokauppamme on alusta alkaen suunniteltu Sinua varten. Alan ammattilaisena arvostat selkeyttä, nopeutta ja ostamisen tehokkuutta kilpailukykyisillä hinnoilla. Tililuottoasiakkaanamme saat entistä paremmat yrityskohtaiset hinnat verkkokaupastamme ja maksat ostoksesi kätevästi laskulla.

Ryhdy yritysasiakkaaksi

PUUMESTARI-PALVELUMME ON AMMATTILAISIA VARTEN

Tililuottoasiakkaanamme teet ostokset verkkokaupassa kilpailukykyisillä yrityskohtaisilla hinnoilla. Aina kun tilauksesi arvo ylittää 2000 euroa, on sinulla mahdollisuus ja oikeus pyytää meiltä viimeisintä tarjoustamme. Näin voit varmistaa yrityksellesi uusimman ja tiukimman hinnan. Tämä kertoo avoimesta toimintatavastamme sekä siitä, että arvostamme ammattilaisia ja haluamme olla mukana menestyksessänne.

VERKKOKAUPPAAN

TOIMITUS VARMASTI TYÖMAALLE JA SOVITTUNA AIKANA

TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIMME

YRITYSOSTOKSIA MYÖS PELKÄLLÄ Y-TUNNUKSELLA

Mikäli et halua vielä tililuottoasiakkaaksemme, voit asioida verkkokaupassamme yrityksesi Y-tunnuksella. Tällöin saat käyttöösi kilpailukykyiset verkkokauppamme hinnat ja voit maksaa ostoksesi verkkomaksulla tai luottokortilla

Verkkokauppaan