PUUKEIDAS LANSEERAUSKAMPANJA KILPAILUSÄÄNNÖT

Vaan hyvää puuta -kampanjan säännöt

Järjestäjä:
Puukeidas Oy

Kilpailuaika:
20.2.–30.4.2017

Kilpailun säännöt:
Kilpailuun voi osallistua Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt osoitteessa www.puukeidas.fi/hyvaapuuta. Kilpailuun osallistutaan jättämällä yhteystiedot sähköisen lomakkeen kautta. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvontaan erä terassilautoja (ovh n. 1000 €). Kaikki kilpailuaikana nimensä sekä sähköpostiosoitteensa sivulla antaneet käyttäjät osallistuvat kisaan. Kilpailuun osallistuminen ei sido mihinkään eikä se edellytä ostamista.

Puukeidas Oy järjestää arvonnan keskiviikkona 3.5. 2017 ja valitsee yhden osallistujan voittajaksi. Voittaja ilmoitetaan vk 18. Valintoja ei perustella ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistumisessa käytettyyn sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Valitulle osallistujalle myönnetään palkinnoksi 1000 euron edestä terassilautoja Lautatyyppi on ennakkoon määritelty, eikä palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tuotteeseen tai luovuttaa voittajan toimesta muulle osallistujalle.

Palkinnon voi lunastaa mistä Puukeitaan myymälästä (Oulu, Kemi, Jyväskylä, Lahti) 30.8.2017 mennessä.

Palkinnon sisältö:
Valittu voittaja saa 1000 € (ovh) edestä terassilautoja. Palkintoon kuuluvat terassilaudat ovat ennakkoon määritelty, eikä tuotetta voi voiton jälkeen vaihtaa. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa voittajan toimesta toiselle osallistujalle.

Käyttämätöntä etua ei korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Päätöksestä ei voi myöskään valittaa. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli voittaja ei vahvista voittoaan hänelle lähetetyssä, voitosta kertovassa sähköpostissa ilmoitetuin tavoin ja siinä ilmoitetussa ajassa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Palkinto täytyy lunastaa edellä esitetyin ehdoin viimeistään 30.8.2017.

Muut ehdot:
Kilpailun järjestäjä vastaa sen sisällöstä. Kilpailun järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailijoiden tekemiä kirjoituksia sosiaalisessa mediassa ja muussa viestinnässään. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailun järjestäjien lähipiiriin tai sen suunnitteluun osallistuneita henkilöitä.

Sähköpostin yksityisyyden suoja:
Järjestäjä ei luovuta annettuja sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille. Kampanjaan osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen ei lähetetä muuta postia kuin ilmoitus voitosta ellei käyttäjä tähän erillistä lupaa anna. Luvan voi antaa valitsemalla sähköisessä lomakkeessa vaihtoehdon Minulla saa lähettää Puukeitaan tarjouksia sähköpostitse.

Kampanjan järjestäjä: Puukeidas Oy
Kampanjan suunnittelu: Mainostoimisto Ajatus Oy
Kampanjan tekninen toteutus: Iggo Software Oy