Oulu

Kyllästetty kolmiorima 50x50 vihreä

Painekyllästyksellä tarkoitetaan sitä, että puu käsitellään sääolosuhteita kestävällä suoja-aineella yli- tai alipaineessa, jolloin kyllästeaine saadaan imeytymään myös puun sisään. Kaikki painekyllästetty puutavara on mäntyä, sillä kuusen painekyllästys ei sen solurakenteesta johtuen onnistu.
0,90 € / jm

Varastossa: Kyllä

Katso tarkemmat toimitusehdot

Painekyllästettyä kolmiorimaa voidaan käyttää kattorakenteissa huopakaistan alla. Koska kolmiorima on kyllästetty suoja-aineella, se sopii hyvin ulkokäyttöön, koska se kestää hyvin kosteutta ja säävaihteluita. Muotonsa vuoksi kyllästettyä kolmiorimaa voidaan käyttää myös ulkotiloissa nurkissa, sokkelimuoteissa ja tiivistämisessä.
  • PAINO: 1.0630
  • KOKO: 50x50
  • LAATU: vihreä
  • LEVEYS: 50mm
  • MUUTA TEKNISTÄ: Puulaji: Mänty, Laatu: Painekyllästetty, Väri: Vihreä, Muuta: Painekyllästettyä puutavaraa ei saa polttaa vaan se täytyy hävittää ongelmajätteen tavoin.
  • PAKSUUS: 50mm
  • PITUUS: Vaihtelee myymälöittäin
  • VÄRI: vihreä
  • MENEKKI NELIÖTÄ KOHDEN: 20
Ulkotiloihin asennettava painekyllästetty sahatavara kiinnitetään aina sinkityillä ruuveilla. Sinkityksellä pyritään estämään ruuvien ruostuminen ja näin ollen puutavaran värjääntyminen ja lahoaminen. Älä käytä painekyllästettyä puutavaraa ollenkaan sisätiloissa, sillä painekyllästys saattaa vapauttaa sisätiloihin kemikaaleja.
Painekyllästetty puutavara voidaan säilyttää ulkona. Se on kuitenkin hyvä peittää, jotta kyllästeaine säilyttää värinsä.
Painekyllästetty puutavara menettää väriään ajan saatossa auringonvalosta ja kosteudesta johtuen, joten siksi sitä olisi hyvä huoltaa ajoittain siihen sopivalla aineella. Oikeanlaisen huollon ansiosta puu pysyy hyvänä ja kauniina pitkään. Painekyllästetty tuote voidaan käsitellä sävytetyllä tai sävyttämättömällä puuöljyllä, puunsuoja-aineella, joka on kuultava tai peittävä, sekä ulkokäyttöön tarkoitetulla maalilla. Värivirheiden ja juovien estämiseksi käsittele puu aina kokonaan yhdellä kerralla pitkittäissuuntaisesti. Käsiteltävän puupinnan tulee olla kuiva ja puhdas ennen käsittelyä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa. Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä heti, viimeistään kuitenkin ennen käyttöön ottoa.