Ostaminen ja toimitus

Maksutavat

Puukeitaan verkkokaupassa voit maksaa suomalaisessa verkkopankissa verkkomaksulla tai luottokortilla. Puukeidas-tilin avaamalla voit saada jopa 30-60 päivää korotonta maksuaikaa. Maksuaikaa voit tarvittaessa saada jopa 60kk. Tällöin laskuun lisätään korot sekä kulut. Yritysasiakkaana voit saada Puukeitaalta sinun yrityksellesi sopivat maksuajat. Maksuaika neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Otathan yhteyttä lähimpään Puumestari-vastuumyyjääsi.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tilaukset verkkokaupan kautta

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistamme sähköpostitse. Yleinen toimitusaikamme on kahdesta viiteen arkipäivään, mutta pidätämme oikeuden vahvistaa toimitus pisimmillään tavaran saatavuudesta johtuen 21 arkipäivään.

Tilatessasi tuotteet toimitettuna, verkkokauppa antaa rahdin hinnan toimipisteidemme lähialueille. Tällöin pitäisi jonkun olla paikalla kuittaamassa ja tarkistamassa lähetys. Mahdolliset puutteet/ kuljetusvahingot pitää merkitä mukana seuraavaan lähetteeseen/rahtikirjaan ja ottaa välittömästi yhteys toimipisteeseemme. Jos vastaanottamassa ei ole ketään, eikä reklamaatiota saada merkatuksi lähetteeseen vastuu on tilaajalla. Kuljettajamme on ohjeistettu ottamaan yhteyttä ennen toimitusta asiakkaan antamaan puhelinnumeroon. Mikäli kuljettajamme ei saa yhteyttä, vastuu em. tilanteissa jää asiakkaalle. Mikäli verkkokauppa ei anna hintaa toimitukselle, pyydämme ottamaan yhteyttä toimipisteemme henkilökuntaan sopiaksemme toimituksen hinnasta ja maksutavasta.

Kuluttaja-asiakkaalla on 30 päivän palautusoikeus ostamillensa tuotteille, edellyttäen että tuotteet ovat virheettömässä alkuperäisessä kunnossa ja mahdolliset tuotepakkaukset ovat aukaisemattomat. Tällöin tuotteiden palautuskustannuksista vastaa asiakas. Tuotteen virheellisyydestä johtuvat palautukset käsitellään erikseen normaalien kauppalakien mukaisesti ja näissä tilanteissa pyydämme välittömästi ottamaan yhteyttä toimipisteeseemme.