Oulu

Painekyllästetty hienosahattu katkaisulista 45x45 / 35 ruskea ruskea

Hienosahattu tarkoittaa, että puun pinta on ennen painekyllästystä sahattu hienoksi. Painekyllästyksen ansiosta se myöskin kestää hyvin rankkojakin sääolosuhteita, ja näin ollen sopii hyvin ulkotiloihin. Painekyllästyksen ansiosta puu pitää myös hyvin muotonsa.
1,70 € / jm

Varastossa: Kyllä

Katso tarkemmat toimitusehdot

Painekyllästettyä ympärihöylättyä puutavaraa voidaan käyttää useisiin eri kohteisiin ulkotiloissa. Pääsääntöisesti kohteet ovat sääolosuhteiltaan vaativia, koska painekyllästys laudan pinnassa estää puuta lahoamasta sekä parantaa tuotteen käyttöikää. Painekyllästettyä katkaisulistaa voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin. Siitä voidaan tehdä terassien ja parvekkeiden kaiteita, ritilöitä ja säleikköjä seiniin ja ikkunoiden eteen ja se käy myös ulkoverhouksen katkaisulistana.
  • PAINO: 2.1300
  • KOKO: 45x45/35
  • LAATU: kyllästetty ruskea
  • LEVEYS: 45/35mm
  • MUUTA TEKNISTÄ: Puulaji: Mänty, Laatu: Painekyllästetty ympärihöylätty, Väri: Ruskea, Muuta: Painekyllästettyä puutavaraa ei saa polttaa vaan se täytyy hävittää ongelmajätteen tavoin.
  • PAKSUUS: 45mm
  • PITUUS: Vaihtelee myymälöittäin
  • VÄRI: kyllästetty ruskea
  • MENEKKI NELIÖTÄ KOHDEN:
Asennuksessa käytetään yleensä kuumasinkittyjä ruuveja tai nauloja, jotta ruuvien tai naulojen kannat eivät pääse ruostumaan. Älä käytä painekyllästettyä puutavaraa ollenkaan sisätiloissa, sillä painekyllästys saattaa vapauttaa sisätiloihin kemikaaleja.
Painekyllästetty puutavara voidaan säilyttää ulkona, jossa se on kuitenkin hyvä peittää, jotta kyllästeaine säilyttää värinsä. Painekyllästettyä puutavaraa ei suositella säilytettäväksi suoraan maakosketuksessa, sillä maasta irtoava lika ja kosteus voi värjätä tuotteen pintaa. Käytä säilytyksessä alla esimerkiksi rimoja, parruja tai kuormalavoja.
Painekyllästetty puutavara menettää väriään ajan saatossa auringonvalosta ja kosteudesta johtuen, joten siksi sitä olisi hyvä huoltaa ajoittain siihen sopivalla aineella. Oikeanlaisen huollon ansiosta puu pysyy hyvänä ja kauniina pitkään. Painekyllästetty tuote voidaan käsitellä sävytetyllä tai sävyttämättömällä puuöljyllä, puunsuoja-aineella, joka on kuultava tai peittävä, sekä ulkokäyttöön tarkoitetulla maalilla. Värivirheiden ja juovien estämiseksi käsittele puu aina kokonaan yhdellä kerralla pitkittäissuuntaisesti. Käsiteltävän puupinnan tulee olla kuiva ja puhdas ennen käsittelyä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa. Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä heti, viimeistään kuitenkin ennen käyttöön ottoa.