Palvelut

NOPIA -PALVELU – OSTA NETISTÄ & NOUDA MYYMÄLÄSTÄ

Säästä aikaasi tilaamalla tuotteesi ennakkoon netistä ja nouda tuotteet valmiiksi pakattuna myymälästämme. Sujuvaa, siistiä ja kätevää.

Teemme puolestasi tuotteiden keräyksen ja pakkaamisen ennakkoon, kun tilaat tuotteet noutoa edeltävänä päivänä kello 12 mennessä. Näin sinun on helppo tulla asioimaan meille, ilmoitat vain tilanneesi tuotteet ja me nostamme paketin tarvittaessa koneella peräkärryn kyytiin.

Nopia-asiakkaiden ostokset käsitellään pikapalveluna, jolloin pääset ohituskaistaa pitkin aina jonon ensimmäiseksi.

  • Tilaa tuotteet netistä klo 12 mennessä
  • Nouda valmiiksi kerätyt ja pakatut tuotteet seuraavana päivänä myymälästämme
  • Maksu verkossa ja kaikki on valmiina

PUUMESTARI – AMMATTILAISAPUA RAKENTAMISEEN

Puumestari on tililuottoasiakkaillemme nimetty henkilökohtainen rakentamisen asiantuntija ja vastuumyyjä, joka on apunasi kaikissa kaupanteon vaiheissa. Puumestari tuntee yrityksesi ja liiketoimintasi sekä auttaa projekteissasi hoitaen suunnittelun, tilaukset sekä toimituksi sujuvasti sovitussa aikataulussa. Puumestarimme tekevät myös työmaakäyntejä, jolloin saat asiantuntijan lausunnon paikan päällä sinulle sopiviin materiaaleihin ja työmaatarvikkeisiin.

Puumestarin tehtävänä on myös pitää projektisi aikataulussa. Puumestari on se henkilö, joka päivittää yrityskohtaisen hinnastonne verkkokauppaan ammattilaisen kokemuksella.

Puumestari-nimityksen saa henkilö, joka on ollut toimialalla vähintään kolmen vuoden ajan ja osoittanut erittäin suurta ammattitaitoa puutuotteisiin liittyen. Nimityksen saaminen edellyttää sisäisen auditoinnin läpäisyä, jolla varmistamme kaikkein vaativimpiinkin asiakastilanteisiin parhaan ratkaisun.

PUUMESTARI-MYYJÄT

Oulu: Jussi Marttila, Kari Supperi, Arto Alanko ja Juha Inget

NOUTOPIHA – SUJUVA PUUTUOTTEIDEN KERÄYSPISTE

KULJETUSPALVELU JA OSATOIMITUS – VALTAKUNNALLINEN TOIMITUS

Puukeidas toimittaa tilauksesi tarvittaessa ympäri maan. Toimitamme tilauksesi myymälästämme 50 kilometrin säteellä omalla autollamme tai sopimusautoilijamme toimesta 85€:n kertahintaan. Muiden toimitusten hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Puukeidas toimittaa tilauksesi myös työmaalle. Isoimmissa projekteissa voimme toimittaa tuotteet myös osatoimituksena, eli vain tarvittavat tuotteet kerrallaan. Näin vältyt itse varastoinnilta projektin aikana.

TYÖMAAKÄYNTI – TÄSMÄAPUA RAKENNUSPROJEKTIISI

DOKUMENTAATIOPALVELU – TODISTUKSET JA SERTIFIKAATIT VAIVATTOMASTI

Meiltä saat halutessasi tarvitsemasi CE-todistukset, VTT:n sertifikaatit, M1-päästötodistukset sekä muut tarvittavat dokumentit viranomaisdokumentaatiota varten.

ASIAKASPALVELU – PUUTUOTTEIDEN AMMATTIAPUA