Palvelut

Nopia - Ennakkokeräys

Teemme puolestasi tuotteiden keräyksen ja pakkaamisen ennakkoon, kun tilaat tuotteet noutoa edeltävänä päivänä kello 12 mennessä. Näin sinun on helppo tulla asioimaan meille, ilmoitat vain tilanneesi tuotteet ja me nostamme paketin tarvittaessa koneella peräkärryn kyytiin. Nopia-asiakkaiden ostokset käsitellään pikana, jolloin pääset ohituskaistaa pitkin aina jonon ensimmäiseksi – ostit sitten verkosta, myymälästä tai suoraan vastuumyyjältä.

Puumestari

Puumestari on Puukeidas Oy:n tililuottoasiakkaille nimetty henkilökohtainen vastuumyyjä, joka on tukenasi kaikissa kaupanteon vaiheissa. Puumestari tuntee yrityksesi ja liiketoimintasi sekä auttaa projekteissasi hoitaen suunnittelun, tilaukset sekä toimitukset kanssasi. Puumestarimme tekevät myös työmaakäyntejä, jolloin saat asiantuntijan lausunnon paikan päällä sinulle sopiviin materiaaleihin ja työtarvikkeisiin.

Puumestarin tehtävänä on myös pitää projektisi aikataulussa. Puumestari on se henkilö, joka päivittää yrityskohtaisen hinnastonne verkkokauppaan ammattilaisen kokemuksella.

Puumestari-nimityksen saa henkilö, joka on ollut toimialalla vähintään kolmen vuoden ajan ja osittanut erittäin suurta ammattitaitoa puutuotteisiin liittyen. Nimityksen saaminen edellyttää sisäisen auditoinnin läpäisyä, jolla varmistamme kaikkein vaativimpiinkin myyntitilanteisiin parhaan ratkaisun.

PUUMESTARI-MYYJÄT

Kemi: Teuvo Kuusela ja Antti Pasma
Oulu: Jussi Marttila, Kari Supperi, Arto Alanko ja Juha Inget
Jyväskylä: Raimo Kröger ja Olli Saarela
Lahti: Mika Pelkonen ja Hannu Lämsä

Noutopiha

Noutopihamme on suunniteltu siten, että meillä on helppo ja nopea asioida. Noutopihamme toimii itsepalveluperiaatteella, mutta meiltä saat tarvittaessa myös apua. Voit asioida noutopihallamme henkilöautolla, peräkärryllisellä autolla sekä pakettiautolla.

Kuljetuspalvelu ja osatoimitus

Puukeidas toimittaa tilauksesi tarvittaessa ympäri maan. Toimitamme tilauksesi myymälästämme 50 kilometrin säteellä omalla autollamme tai sopimusautoilijamme toimesta 85€:n kertahintaan. Muiden toimitusten hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Puukeidas toimittaa tilauksesi myös työmaalle. Isoimmissa projekteissa voimme toimittaa tuotteet myös osatoimituksena, eli vain tarvittavat tuotteet kerrallaan. Näin vältyt itse varastoinnilta projektin aikana.

Työmaakäynti

Puukeitaan myyjät ovat sinua ja työmaatasi varten. Teemme käyntejä työmaallasi halutessasi kertomassa sinulle tuotteistamme ja asiakaseduista, jotta sinun ei tarvitse kuluttaa kallista aikaasi meidän myymälässämme. Työmaakäynnin saadaksesi, riittää kun soitat tai lähetät sähköpostia meille.

Dokumentaatiopalvelu

Meiltä saat halutessasi tarvitsemasi CE-todistukset, VTT:n sertifikaatit, M1-päästötodistukset sekä muut tarvittavat dokumentit.

Asiakaspalvelut

Asiakaspalveluumme kuuluu ammattitaitoiset rakennustarvikemyyjät, jotka osaavat auttaa sinua silloin, kun sitä tarvitset. Meihin voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai ihan vaikka käymällä myymälässämme. Palvelemme teitä Oulussa, Kemissä, Jyväskylässä ja Lahdessa.

Kaikkien myymälöiden puhelun hinta on 8.21 snt/puh + kiinteästä verkosta 5,90 snt/min tai matkaviestinverkosta 16.90 snt/min.

Kaikki sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@puukeidas.fi.

Tarjouspyyntö