Asiakaslupaukset

Asiakkaat ovat työmme suola, joten teemme kaikkemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tuotteisiimme, palveluihimme, laatuun, jota myymme sekä hintoihimme. Vastaamme aina asiakkaiden kysymyksiin tuotteistamme, sekä takaamme, että tarjoamme aina asiakkaalle sopivat tuotteet ja palvelut. Hankimme asiakkaillemme kaikki mahdolliset tuotteet ja tarvikkeet urakan alusta loppuun. Asiakaslupauksemme tiivistyvät neljään takuuseen.

Toimitustakuu

Takaamme, että meiltä tilatut tuotteet tulevat työmaallesi aina sovittuna aikana. Tämän ansiosta projektisi pysyy aina aikataulussa. Puukeidas toimittaa tilauksesi tarvittaessa ympäri maan. Toimitamme tilauksesi myymälästämme 50 kilometrin säteellä omalla autollamme tai sopimusautoilijamme toimesta 48 tunnin takuulla, mikäli tuotteet löytyvät varastoistamme.

Laatutakuu

25 vuoden kokemuksen ansiosta olemme oppineet, että halpa ja hyvä ei aina kulje käsi kädessä. Siksi toimitamme vain kriteerit täyttävää puutavaraa, jonka hinta-laatu-suhde on aina kohdallaan. Koska olemme tunnettuja hyvästä laadusta, takaamme silloin, että asiakkaamme ovat tuotteisiimme yhtä tyytyväisiä kuin me. Mikäli tuotteissamme kuitenkin olisi reklamoitavaa, niin ammattilaisemme tutkii tapauksen heti sekä korjaa mahdolliset virheet.

Saatavuustakuu

Koska olemme puutavaran erikoisliike, takaamme, että meiltä saat kaiken rakentamiseen liittyvän. Jos jostain syystä haluamaasi tuotetta ei varastoistamme löydy, hankimme ne sinulle. Meillä on kokemuksemme ansiosta laajat kontaktit teollisuuden toimijoihin, joten takaamme, että Puukeitaalla saatavuus on kohdallaan.

Hintatakuu

Emme välttämättä ole aina Suomen halvin, mutta sen takaamme, että otamme huomioon aina kokonaisuuden ja laadun tarjotessamme sinulle sopivia hintoja. Kauttamme saat varmasti erittäin järkevän ja hyvän vaihtoehdon omaan projektiisi.