Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Puukeitaan yrityspalvelut auttaa ammattilaisia rakentamisen ja projektien jokaisessa vaiheessa. Palveluilla saat toimitukset ajoissa ja perille työmaalle saakka sekä ammattilaiset avun tehokkaaseen projektinhallintaan.

Noutopiha

Noutopihamme on suunniteltu siten, että meillä on helppo ja nopea asioida. Noutopihamme toimii itsepalveluperiaatteella, mutta meiltä saat tarvittaessa myös apua. Voit asioida noutopihallamme henkilöautolla, peräkärryllisellä autolla sekä pakettiautolla.

Nopia-ennakkokeräys

Teemme puolestasi tuotteiden keräyksen ja pakkaamisen ennakkoon, kun tilaat tuotteet noutoa edeltävänä päivänä. Näin sinun on helppo tulla asioimaan meille, ilmoitat vain tilanneesi tuotteet ja me nostamme paketin tarvittaessa koneella peräkärryn kyytiin. Nopia-asiakkaiden ostokset käsitellään pikana, jolloin pääset ohituskaistaa pitkin aina jonon ensimmäiseksi – ostit sitten verkosta, myymälästä tai suoraan vastuumyyjältä.

Työmaa- ja osatoimitus

Puukeidas toimittaa tilauksesi myös työmaalle. Isoimmissa projekteissa voimme toimittaa tuotteet myös osatoimituksena, eli vain tarvittavat tuotteet kerrallaan. Näin vältyt itse varastoinnilta projektin aikana.

Työmaakäynti

Puukeitaan myyjät ovat sinua ja työmaatasi varten. Teemme käyntejä työmaallasi halutessasi kertomassa sinulle tuotteistamme ja asiakaseduista, jotta sinun ei tarvitse kuluttaa kallista aikaasi meidän myymälässämme. Työmaakäynnin saadaksesi, riittää kun soitat meille.

Dokumentaatiopalvelu

Meiltä saat halutessasi ladattua tarvitsemasi CE-todistukset, VTT:n sertifikaatit, M1-päästötodistukset sekä muut tarvittavat dokumentit.

Kuljetus- ja toimituspalvelut

Puukeidas toimittaa tilauksesi tarvittaessa ympäri maan. Toimitamme tilauksesi myymälästämme 50 kilometrin säteellä omalla autollamme tai sopimusautoilijamme toimesta 85€:n kertahintaan. Muiden toimitusten hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.